Rogue Lords debuteert tijdens de 2020 PC Gaming Show

thumbnail

NACON heeft vandaag de eerste gameplay-trailer onthuld van Rogue Lords, een nieuwe, tactische rogue-like game die als co-productie wordt ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio. De game voert spelers mee naar een duistere en macabere 17e eeuwse dystopie genaamd The New World.

Bekijk hier de eerste gameplay-trailer van Rogue Lords

In Rogue Lords nemen spelers de rol aan van ‘The Devil’. De game speelt in een tijdperk waarin het kwaad is verslagen, waardoor de wereld zijn evenwicht is verloren. Omdat de duivel zich in The New World niet fysiek kan manifesteren, vertrouwt hij op zijn onderdanen om duisternis over het land te verspreiden. Dracula, Bloody Mary, de Headless Horseman, de White Lady en andere kwaadaardige iconen verenigen zich in een onheilige kruistocht tegen de Demon Hunters en cultleden die eerder de krachten van het kwaad versloegen.

In Rogue Lords kunnen spelers met een team van drie Disciples of Evil een 3D-map verkennen om chaos en verderf te zaaien. Daarbij moeten ze belangrijke keuzes maken en deelnemen aan turn-based gevechten, waarbij een verloren gevecht betekent dat het verhaal voorbij is… al kunnen spelers het natuurlijk altijd nóg een keer proberen!

Elke playthrough is uniek, met nieuwe wegen om in te slaan, nieuwe gevechten om te winnen en nieuwe kansen om te grijpen. Spelers kunnen er bijvoorbeeld de ene keer voor kiezen om een boerderij plat te branden, om de volgende keer de bewoners ervan over te halen om voor de zaak van de duivel te strijden. Sommige keuzes zijn riskanter dan andere, en ook de talenten van de verschillende discipelen kunnen van grote invloed zijn. Zo kan Dracula zijn vampierencharme in de strijd gooien om stervelingen te overtuigen, terwijl de Headless Horseman alleen op zijn angstaanjagendheid kan vertrouwen. Als laatste redmiddel kunnen spelers de speciale krachten van de duivel gebruiken om de grenzen van de spelwereld te doorbreken en vals te spelen. Zo kunnen spelers verzamelde zielen gebruiken om energiebalken van vijanden, geluk en andere variabelen te manipuleren, en letterlijk de game veranderen om het tij in het voordeel van het kwaad te keren.

Rogue Lords verschijnt in 2021 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box