Rick Broers strijdt mee in nieuw programma The Genius

thumbnail

Nederlands grootste livestreamer Rick Broers (26) uit Alkmaar zou eigenlijk scheikundedocent worden, maar koos na zijn master toch voor een gaming/ livestreamcarrière. Hij onderwerpt zich regelmatig aan ‘subhatons’, waarbij zijn spel en zijn leven voor een langere tijd 24/7 online te volgen zijn. Het leverde hem al menig award op. Deze fanatieke gamer is niet alleen thuis in computerspellen; hij is ook kampioen in tactische bordspellen. Vanaf 3 oktober is Rick in de reality gameshow The Genius te zien om 21.20 uur bij de NTR op NPO 3. In acht afleveringen volgen we tien bekende spelers in hun strategische strijd vol bluf, branie en sluwe streken; wie mag zich na acht afleveringen The Genius noemen?

De spelers van The Genius zijn specifiek geselecteerd op hun brain- en social skills. Elke speler brengt een uniek eigen talent mee. Is de bekende strafpleiter in het voordeel wegens haar onderhandelingsvaardigheden? Of juist de Olympisch bokser vanwege haar winnaarsmentaliteit? Doet de bekende youtuber met zijn game-ervaring het goed, of juist het schaaktalent? The Genius vraagt om samenwerking én intrige. Om te winnen sluiten spelers allianties, die ze genadeloos moeten durven verbreken.

The Genius is oorspronkelijk een Koreaans format en wordt internationaal omschreven als: ‘de beste reality gameshow ooit gemaakt’. Afleveringen werden via social media over de hele wereld gedeeld!

De spelers zijn;

Anna-Maja Kazarian (schaakmeester)

Fabian Franciscus Bruin (cabaretier)

Feride Tosun (strafrechtadvocaat)

Jasper Lijfering (horlogehandelaar)

Nelke Mast (kunstenaar)

Nizar El Manouzi (acteur en presentator)

Nouchka Fontijn (olympisch bokser)

Rick Broers (YouTuber/live streamer)

Roxanne Kwant (presentator/online personality)

Thomas Olde Heuvelt (thrillerschrijver)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx