Restock van NVIDIA GPU’s met aantrekkelijke prijzen

thumbnail

We weten dat het een moeilijke tijd is geweest voor een groot deel van de gamers, gefrustreerd omdat ze niet in staat zijn de producten te kopen die ze willen voor de juiste prijzen. Daarom hebben we goed nieuws voor gamers die op zoek zijn naar GeForce GPU’s in de Benelux.

Onze teams zijn hard aan het werk geweest om ervoor te zorgen dat GPU’s weer beschikbaar zijn én tegen geweldige prijzen, inclusief enkele overgeklokte kaarten. In de Benelux hebben we de MSI GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G voor € 1.299 in plaats van € 1.519 (-14,48%) en de PNY GeForce RTX 3080 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X voor € 1.149 in plaats van € 1.199 (-4,17%).

De MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC is ook beschikbaar voor € 829 in plaats van € 899 (-7,79%). Of je nu entry level, liefhebber, of high-end gebruiker bent, er zijn een aantal geweldige opties beschikbaar tegen fantastische prijzen. Nu is meer dan ooit het moment om gemakkelijk een GeForce GPU te bemachtigen aan mooie prijzen.

Bovenstaande aanbiedingen staan allemaal vanaf vandaag, donderdag 14 april om 15:00 uur online.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box