Resident Evil: Extinction – Vanaf 15 november in de bioscoop

thumbnail

In het explosieve derde deel van de Resident Evil-reeks pakt Alice de wapens weer op om te strijden tegen het dodelijke T-virus dat van de hele mensheid zombies kan maken. Haar wapens zijn niet alleen messen en shotguns, ook de tijdens haar gevangenschap door de Umbrella Company genetisch opgeschroefde kracht, zintuigen en behendigheid maken haar een ultieme vechtmachine.

Jaren na de biochemische ramp in Raccoon City houdt Alice (Milla Jovovich) zich schuil in de Nevada woestijn. Ontsnapt uit de klauwen van de Umbrella Company schaart ze zich bij de overlevenden die zich blijven verzetten tegen het virus. Samen met haar vrienden Carlos (Oded Fehr), L.J. (Mike Epps) en de nieuwe overlevenden Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) en Nurse Betty (Ashanti) proberen ze de woestijn te ontvluchten en het veilige Alaska te bereiken. Uiteraard zet dr. Isaacs (Ian Glen), het gestoorde onderzoekshoofd van de Umbrella Company, alles op alles om Alice’ reis door het uitgestorven Las Vegas onmogelijk te maken. Haar bloed is het enige redmiddel tegen het virus, ze zal dus vernietigd moeten worden. Het konvooi krijgt niet alleen horden zombies te verduren, ook een zwerm van tienduizenden zwarte kraaien teistert het groepje mensen dat vecht tegen het krankzinnige bedrijf en voor gerechtigheid.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box