Remothered: Broken Porcelain vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Mindscape, Indie uitgeverslabel Modus Games en ontwikkelaar Stormind Games hebben vandaag survival-horrorgame Remothered: Broken Porcelain uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Remothered: Broken Porcelain is het vervolg op haar voorganger en voegt zich bij de vurige jonge vrouw Jennifer terwijl ze zich vestigt in haar nieuwe rol als dienstmeid in de Ashmann Inn, een eigenaardig bergresort met duistere geheimen en werkelijk angstaanjagende gasten. Fans worden ook herenigd met de hoofdpersoon van het origineel, Rosemary. Spelers helpen beide heldinnen de antwoorden te vinden die ze zoeken, terwijl ze verborgen moeten blijven voor hun rondzwervende tegenstanders. Maak kennis met beide personages en wees getuige van de intense ontmoetingen die hen te wachten staan en bekijk de launch trailer!

Remothered: Broken Porcelain verdiept de ongelooflijke spannende sfeer en geeft spelers nieuwe vaardigheden om de ijzingwekkende verschrikkingen die ze tegenkomen van zich af te slaan. Nieuwe voorwerpen om te maken en op stealth gerichte gameplay bieden cruciale mogelijkheden om vijanden af te leiden en te ontsnappen aan de verschillende gevaren van de bewoners van de Ashmann Inn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x