Rein: Consoles worden vervangen door mobiele apparatuur

thumbnail

Als het aan Epic Games ligt zullen we in de toekomst niet meer gebruik gaan maken van een systeem welke langs je TV plaatsneemt. Volgens hem is mobiel gamen namelijk hetgeen waar het om zal draaien in de toekomst. De baas van Epic Games, Mark Rein, laat via de Develop weten dat hij niet de consoles voor ogen ziet die we nu nog hebben:

“Stel je eens een toekomstige Xbox 360 voor welke eigenlijk een tablet is die je overal mee kunt nemen. Het zal meer kracht hebben dan de Xbox 360 op dit moment heeft, met technologie als Kinect geïntegreerd. Stel je voor dat je in een bar komt met enkele vrienden, en simpelweg games kunt gaan spelen als Kinect Adventures of Dance Central, waar je ook maar wilt. Als je vervolgens thuis komt kun je gebruik maken van Airplay of draadloze HDMI om te verbinden met een groot scherm. Je pakt je draadloze controller op of gebruikt je telefoon als controller om games als Gears of War te spelen. Nu al maken bedrijven hardware in telefoons welke zich fixeren op het draaien van games. Ze hebben een processor geschikt voor games en net zo krachtig als die van een PC of console. Deze kant gaan we nu eenmaal op met de GPU’s (grafische processor) en CPU’s.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Leuk, maar denk ook niet dat het daarheen gaat. Ik wil mn games op mn tv lekker onderuit gezakt kunnen spelen, niet op een handheld of tablet achtig iets. Misschien dat de toekomstige console lichter wordt en dat je em ook mee kan nemen. Dus een soort iPad die heel erg krachtig is, veel krachtiger dan de huidige consoles, die je aan je tv kan hangen en gewoon met normale controller games op je tv kan spelen, maar dat je em ook los kan koppelen van je tv en dat je em dan meeneemt en je onder weg ook er… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  nou daar heb ik een hele andere mening over want dat is nou juist iets wat ik niet wil


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box