Redeemer: Enhanced Edition beschikbaar vanaf 12 juli

thumbnail

Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen de nieuwe releasedatum van de top-down actiebrawler Redeemer: Enhanced Edition aan. De game zal op 12 juli beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC zowel fysiek als digitaal.
Over Redeemer: Enhanced Edition:

Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt.

Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, en van plan was hem te veranderen in een cyborgsoldaat.
Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.

Belangrijke Features:

• Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer.
• Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan.
• Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens.
• Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry.
• Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing.
• Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus.
• Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns.

Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks – electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x