Red Dead Online: De Halloween Pass 2 is nu verkrijgbaar

thumbnail

Er waait grimmige koude wind en er hangt een onheilspellend gevoel in de lucht nu All Hallows’ Eve nadert en met zich de tweede jaarlijkse Halloween Pass meebrengt.

De Halloween Pas 2 is een gelimiteerde upgrade vol met macabere beloningen verspreid over 15 Ranks, beschikbaar vanaf vandaag tot 22 november. De Halloween Pas 2 bevat:

 • Een selectie gruwelijke maskers om je identiteit te verbergen, zoals het Wooden Swine Mask, het Goggle Mask en het Golden Creature Mask.
 • Nieuwe kleding, zoals het demonische Helier Jacket en de met bloed besmeurde Boucher Coat, gekleurd met het bewijs van vroegere misdaden.
 • Spookachtige accessoires zoals de Killerby Gauntlets en Glabella Lantern.

Alle Halloween Pass 2 beloningen tot aan je huidige Pass Rank gaan mee en worden direct vrijgespeeld bij aanschaf van de Halloween Pass 2 via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue of via de Progress-sectie van het Pause-menu. En als je alle vier de delen van De Quick Draw Club al in je bezit hebt, krijg je de Halloween Pass 2 helemaal gratis – ga naar de Offers & Rewards-sectie van de online Catalogus of vind hem in-game in de Voordelen-sectie van het Pause-menu.

Alles wat je vrijspeelt tijdens het Halloween Pass-seizoen – tussen vandaag en 22 november – mag je houden nadat de Halloween Pass is verlopen. Kijk voor meer informatie over de nieuwe Halloween Pass op de site van Red Dead Online.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box