Red de verdwenen Pokemon in Pokepark 2: Wonders Beyond

thumbnail

Sluit je aan bij Pikachu en zijn vrienden om de verdwenen Pokemon te redden en ontdek het mysterie van een betoverde nieuwe wereld in PokePark 2: Wonders Beyond. Dit spel verschijnt vanaf 23 maart 2012 in Europa exclusief voor Wii. Ontrafel met Pikachu en zijn vrienden het mysterie van de verdwenen Pokemon en bevrijd ze uit Wish Park. Alleen jij kunt ontdekken wie of wat achter de verdwijningen zit.

In PokePark 2: Wonders Beyond speel je met een van de vier Pokemon-personages. Naast Pikachu kan je kiezen uit drie starter-Pokemon uit Unova: Oshawott, Snivy en Tepig, met elk bijzondere eigenschappen die je tijdens je avonturen verder helpen. De unieke vaardigheden van Pikachu’s vrienden komen goed van pas om de verdwenen Pokemon uit de greep van een mysterieuze wereld te bevrijden. Met de elektrische aanvallen van Pikachu kun je apparaten activeren,Oshawott heeft de mogelijkheid om door water te bewegen, Snivy kan sneller rennen en hoger springen dan de andere Pokemon en Tepig kan de obstakels op je pad vernietigen.
Met dit forse arsenaal aan vaardigheden kunnen Pikachu en zijn vrienden zich aanpassen aan vrijwel alle omstandigheden en situaties. De eenvoudige bediening maakt van PokePark 2: Wonders Beyond een spel waar jonge Pokemon-fans en beginnende spelers net zoveel van zullen genieten als PokePark-veteranen.

Pikachu, Oshawott, Snivy en Tepig zijn zeker niet de enige Pokemon die je tijdens je mysterieuze reis kunt ontmoeten, want er zijn bijna 200 andere Pokemon , waaronder vele uit de Unova-regio. Als je met deze Pokemon vriendschap hebt gesloten, helpen ze je graag een handje. Er zijn ook Pokemon die je uitdagen in spellen waarin je tegen meerdere vijanden strijdt, meedoet aan een potje tikkertje of verstoppertje, of zelfs deelneemt aan een quiz. Wanneer je aan deze Pokemon hebt laten zien wat je waard bent, worden ze je vrienden en helpen ze je verder op je missie om de Pokemon te redden.
Tijdens je speurtocht naar de verdwenen Pokemon stuit je ook op attracties die door de eindbaas-Pokemon worden bewaakt. Als je zo’n attractie hebt voltooid, moet je de eindbaas verslaan. Daarbij mag je zelf kiezen welke van de vier bestuurbare Pokemon je voor het gevecht gebruikt. Denk goed na over die keuze, want misschien komen de unieke vaardigheden van een bepaalde Pokemon tijdens het gevecht wel goed van pas, zodat je kans op een overwinning groter wordt.
Kun jij ontdekken wie of wat er schuilgaat achter het mysterie van de verdwijnende Pokemon? Sluit je aan bij Pikachu en zijn maatjes en sluit vriendschap met nog veel meer verschillende Pokemon in PokePark 2: Wonders Beyond. Dit spel is in Europa verkrijgbaar vanaf 23 maart 2012, exclusief voor Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx