Rayman Jungle Run nu beschikbaar

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft de onmiddelijke beschikbaarheid aan van Rayman Jungle Run, de eerste Rayman-game ontwikkeld voor mobiele apparaten. Rayman Jungle Run is nu beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod touch en vanaf morgen voor Android voor de prijs van ˆ 2,39. De game is geoptimaliseerd om de mogelijkheden van de nieuwste mobiele apparaten volledig te benutten en krijgt binnenkort al een update voor optimalisatie op iPhone 5.

Rayman Jungle Run is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier en Pasta Games, en wordt aangedreven door dezelfde UbiArt framework engine als Rayman Origins, winnaar van meedere ‘Game of the Year’ en ‘Platformer of the Year’ prijzen. De game bevat prachtige graphics, is geoptimaliseerd voor de laatste mobiele apparaten en heeft soepele touch-controls. Rayman Jungle Run is gemakkelijk te spelen en bedoeld voor alle leeftijden, maar is een uitdaging om volledig te beheersen.

Rayman Jungle Run bevat alle geprezen kwaliteiten en features die mensen kunnen verwachten van een Rayman game, zo aangepast om de mogelijkheden van mobiele apparaten ten volle te benutten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x