Ravensburger kondigt nieuwste Disney Lorcana Trading Card Game set Into The Inklands aan

thumbnail

Ravensburger, gerenommeerde uitgever van bekroonde bordspellen, speelgoed en puzzels van hoge kwaliteit, kondigde vandaag de nieuwste uitbreiding van the Disney Lorcana Trading Card Game (TCG) aan, genaamd Into the Inklands. Chapter 3 van de razend populaire Disney Lorcana TCG, Into the Inklands introduceert locatiekaarten, met geliefde Disney-personages en biedt spelers speciale vaardigheden en interacties. De set introduceert ook een nieuwe ‘in Game’ mini story en breidt personages uit. De release van Into the Inklands is op 23 februari 2024 in de gespecialiseerde spellenwinkels, gevolgd door de overige retailers op 8 maart 2024.

“Met elke nieuwe release groeit het enthousiasme en de opwinding enorm voor Disney Lorcana”, zegt Filip Francke, Global Head of Games bij Ravensburger. “Om te zien hoe deze community groeit en diverser wordt, zegt ons dat wij het goed doen bij Disneyfans die gecharmeerd zijn van het artwork en de verhalen, TCG ‘die-hards’ die de strategische gameplay waarderen en de nieuwe spelers die hun eerste TCG spelen en nu ieder weekend spelen.”

Voor het eerst sinds de launch kunnen spelers of ‘illumineers’ de locaties uit de populaire Disney-verhalen laten bezoeken, zoals Motonui uit Disney’s Moana of the Jolly Roger uit Peter Pan. “Locations” is een nieuw type kaart dat nieuwe strategieën opent, sommige geven bonussen wanneer personages hen bezoeken, terwijl andere voordelen bieden alleen al door in het spel te zijn. Deze locatiekaarten worden bij de ruim 200 nieuwe kaarten gevoegd wanneer Into the Inklands gelanceerd wordt. De nieuwe set introduceert ook extra verhaallijnen via quotes en omschrijvende teksten op de kaarten, waardoor spelers nog meer verbanden ontdekken tussen de kaarten.

Geliefde Disney-verhalen en personages maken hun Disney Lorcana TCG-debuut in Into the Inklands. Spelers kunnen nu op zoek naar lore met fan-favorite Disney’s Pluto en 101 Dalmation’s Perdita, evenals personages als Scrooge Mc Duck van “Duck Tales”, Kit Cloudkicker van “TaleSpin” en Jim Hawkins en de RLS Legacy crew van “Treasure Planet”, dat nostalgie van de jaren 90 in het spel brengt.

De Disney Lorcana TCG set Into the Inklands vervolgt het verhaal van de Illumineers die op mysterieuze wijze naar het rijk van Lorcana werden getransporteerd (The First Chapter). Nadat ze per ongeluk een stroom van gemengde inkt (Rise of Floodborn) hebben losgelaten die waardevolle kennis door het rijk verspreidde, hebben Illumineers nu de taak om de lore te vinden en terug te brengen naar “the Hall of Lorcana”. Hun zoektocht kan echter verraderlijker zijn dan ze zich realiseren, aangezien er een onheilspellende schaduwstorm is gesignaleerd aan de randen van Lorcana, wat urgentie en mysterie toevoegt aan het pad dat voor ons ligt.

De Disney Lorcana TCG set Into the Inklands bestaat uit 2 Starter Decks met combinaties van Amber/Emerald en Sapphire/Ruby kaarten (€ 19,99) en boosterpacks (€5,99). Een nieuwe Illumineers Trove (€59,99), een giftset (€34,99) en accessoires: Card Sleeves (€9,99) Deck Boxes (€11,99) Card Portfolios (€22,99) en playmats (€22,99) zullen ook leverbaar zijn. Alle kaarten in deze set kunnen naast de eerder uitgebrachte sets, The First Chapter en Rise of Floodborn worden gespeeld en worden gebruikt om bestaande Disney Lorcana TCG decks te upgraden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx