Ravensburger kondigt Disney Lorcana Trading Card Game aan voor 10 landen in 2024

thumbnail

Ravensburger, gerenommeerde uitgever van bekroonde bordspellen, speelgoed en puzzels van hoge kwaliteit, kondigt vandaag aan dat het Disney Lorcana Trading Card Game (TCG) in 2024 in 10 nieuwe landen beschikbaar zal zijn. Illumineers in Spanje, Portugal, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Tsjechië, Slowakije, Polen en Mexico kunnen de oproep beantwoorden vanaf de release van de derde set begin 2024. Deze gebieden verdubbelen de wereldwijde beschikbaarheid van het Disney Lorcana TCG, dat eerder dit jaar werd gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Luxemburg. 

 

“De aantrekkingskracht en opwinding voor het Disney Lorcana Trading Card Game overschrijdt de grenzen, met fans over de hele wereld die wachten op de komst ervan,” zei Filip Francke, Global Head of Games voor Ravensburger

 

“Niet alleen brengen we het Disney Lorcana TCG naar spelers in nieuwe landen en in nieuwe talen, maar we zijn ook van plan om de eerste twee sets van het spel te herdrukken zodat zowel de huidige als de nieuwe markten er toegang toe hebben.” 

 

Naast de uitbreiding naar nieuwe landen, zal het Disney Lorcana TCG vanaf de derde set ook in het Italiaans verkrijgbaar zijn. Italiaans wordt de vierde taal van het spel, dat ook beschikbaar is in het Engels, Frans en Duits. Om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag na de eerste lancering van het spel, kondigde Ravensburger in september plannen aan voor een herdruk van de eerste set van het Disney Lorcana TCG, The First Chapter. De herdruk bevat ook de tweede set van het spel, Rise of the Floodborn, en zal naar verwachting beschikbaar zijn voor de feestdagen in 2023 in Noord-Amerika en januari 2024 in Europa.  

 

Over het Disney Lorcana Trading Card Game (TCG) 
Het Disney Lorcana TCG werd voor het eerst uitgebracht in augustus 2023 en is een populair trading card game (TCG) dat zich afspeelt in het wonderbaarlijke rijk van Lorcana. Spelers kruipen in de huid van Illumineers en gebruiken magische inkt om een team Disney-personages op te roepen, bekend als glimmers, die op zowel bekende als fantastische manieren verschijnen. Het spel is zo ontworpen dat het makkelijk te leren is voor TCG-nieuwkomers, terwijl het toch strategische diepgang biedt voor ervaren spelers. Met honderden originele Disney Artworks waar verzamelaars dol op zullen zijn, is het spel geschikt voor beginners, ervaren TCG-spelers en Disney-fans. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx