Rambo versus terminator in Mortal Kombat 11 Ultimate trailer

thumbnail

In deze klassieke konfrontatie worden de twee populaire popcultuurlegendes op brute wijze samengebracht en moet voormalig commando-soldaat Rambo het opnemen tegen de brute cyborg-sluipmoordenaar Terminator T-800. Spelers bepalen, afhankelijk van wie ze steunen, vanaf 17 november welke strijder de beslissende ronde wint als Mortal Kombat 11 Ultimate uitkomt.

Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Rambo, gelicenseerd door STUDIOCANAL, met de stem en het uiterlijk van acteur Sylvester Stallone en met personageskinversies van de films “First Blood”, “Rambo: First Blood Part II” en “Rambo III”.

De Terminator T-800 in Mortal Kombat 11 is geïnspireerd op de film “Terminator: Dark fate” van Skydance en Paramount Pictures en heeft het uiterlijk en de stem van acteur Arnold Schwarzenegger.

Mortal Kombat 11 Ultimate biedt de definitieve ervaring van Mortal Kombat 11 dankzij de toevoeging van Kombat Pack 2 met nieuwe speelbare strijders Rain, Mileena en Rambo, samen met de eerder uitgekomen delen: de hoofdgame Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 en de uitbreiding Mortal Kombat 11: Aftermath.

Mortal Kombat 11 Ultimate wordt naar verwachting vanaf 17 november wereldwijd uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch™, pc en Stadia. Eigenaren en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 Ultimate, Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection en Mortal Kombat 11 op de consoles PS4 en Xbox One kunnen de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game downloaden zonder extra kosten. Deze upgrade zal horen bij een gratis content-update bij de release van Mortal Kombat 11 Ultimate en biedt 4K dynamische resolutie, verbeterde beelden, betere laadtijden en meer. Let op: deze upgrade is alleen beschikbaar voor eigenaars van een PS5 of Xbox Series X|S.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x