Ramanas park onthuld in Pokemon brilliant diamond en shining pearl

thumbnail

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over de manier waarop je Legendary en Mythical Pokémon kunt ontmoeten in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Deze videospellen zijn vanaf 19 november 2021 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen.

Nieuw in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl is Ramanas Park, een park dat spelers kunnen bezoeken na het betreden van de Hall of Fame. Verspreid over het park bevinden zich grotten met kamers waarin een mysterieuze sfeer heerst. Trainers kunnen op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon een nieuwe video bekijken met het laatste nieuws over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

Leitjes vormen de sleutel tot het ontmoeten van Legendary Pokémon
In de kamers van Ramanas Park bevinden zich sokkels. Als spelers naar verluidt een leitje in de bijbehorende sokkel steken, verschijnt er een Legendary Pokémon. Het is onduidelijk hoe deze leitjes precies verkregen kunnen worden. Tijdens het verkennen van de regio Sinnoh moeten spelers dus op onderzoek uit.

Legendary Pokémon die spelers kunnen ontmoeten
Sommige van deze Legendary Pokémon kunnen spelers slechts in één spel ontmoeten. Ze kunnen natuurlijk altijd proberen om ze op een andere manier in hun team te krijgen, bijvoorbeeld door met andere spelers te ruilen. In Pokémon Brilliant Diamond is een ontmoeting met Raikou, Entei, Suicune en Ho-Oh mogelijk. In Pokémon Shining Pearl is een ontmoeting met Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia mogelijk.

Online communicatiefuncties om naar uit te kijken
Voor spelers die zich nu al verheugen op Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl, verschijnt er op 12 november 2021 – dus vóór de officiële release van de spellen – een software-update (V 1.1.0). Via deze software-update (V 1.1.0) kunnen ze gebruikmaken van communicatiefuncties in de Grand Underground en bij de Super Contest Shows, speciale items verkrijgen via de optie ‘Mystery Gift’ en na het betreden van de Hall of Fame een bezoek brengen aan Ramanas Park.

Bij de lancering kunnen maximaal twee spelers – onder wie jijzelf – met Pokémon vechten en Pokémon ruilen in de Union Room. Later zal er een software-update uitgebracht worden waarmee extra spelers zich bij jou kunnen voegen. Meer informatie over de software-update vind je op deze pagina[1]

Sluit vriendschap met een Mythical Pokémon als extraatje voor de koppeling met Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Als spelers bij de start van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl gegevens op hun Nintendo Switch-systeem hebben van een van de spellen die in aanmerking komen, kunnen ze een Mythical Pokémon aan hun team toevoegen.[2]

Pokémon Sword of Pokémon Shield
Praat met een heer in het bloemenveld in het zuidwestelijk deel van Floaroma Town om de Mythical Pokémon Jirachi als partner te krijgen.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Praat met een dame in het bloemenveld in het zuidwestelijk deel van Floaroma Town om de Mythical Pokémon Mew als partner te krijgen.

Feestelijk Pokémon GO-event vanwege lancering van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Ter gelegenheid van de lancering van beide spellen zal er een feestelijk event in Pokémon GO plaatsvinden van dinsdag 16 november 2021 tot zondag 21 november 2021.

Tijdens het event in Pokémon GO kunnen spelers speciale Turtwig, Chimchar en Piplup ontmoeten die een pet dragen die geïnspireerd is op de hoofdpersonages in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Avataritems op basis van de outfits van de hoofdpersonages zullen gratis verkrijgbaar zijn in de in-game Style Shop van Pokémon GO. En avataritems met een motief van Turtwig, Chimchar en Piplup zullen verkrijgbaar zijn in ruil voor PokéCoins.

Pokémon die in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl voorkomen, zullen tijdens het event ook in het wild en in raids verschijnen. Meer details zullen bekendgemaakt worden op de officiële Twitterpagina van Pokémon GO en op de officiële blog van Pokémon GO.

Ga voor meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar Pokemon.nl/DiamondPearl.

Speciale in-game bonus voor Pokémon Legends: Arceus

Shaymin (Land Forme) als bonus
Trainers die Pokémon Sword of Pokémon Shield gespeeld hebben, kunnen in Pokémon Legends: Arceus een onderzoeksmissie aanvaarden waarbij ze de kans hebben om de Mythical Pokémon Shaymin (Land Forme) aan hun team toe te voegen. Ze kunnen tevens een Shaymin-kimonoset aanvragen die geïnspireerd is op deze Mythical Pokémon.[3]

Spelers kunnen de onderzoeksmissie die ze in staat stelt Shaymin (Land Forme) te ontmoeten, in Jubilife Village aanvaarden nadat ze de aftiteling van het spel bekeken hebben. Spelers kunnen de Shaymin-kimonoset aanvragen door met de kleermaker te praten nadat ze zich bij het Galaxy-expeditieteam gevoegd hebben.[4]

Shaymin (Land Forme)
Naar verluidt verleent de bloei van de Gracidea-bloem deze Pokémon de kracht om te vluchten en zijn de gevoelens van dankbaarheid de boodschap die hij afgeeft.

Category: Gratitude Pokémon
Type: Grass
Height: 0,2 m
Weight: 2,1 kg

Pikachu- en Eevee-bonusmaskers
Trainers die Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! gespeeld hebben, kunnen in Pokémon Legends: Arceus een Pikachu-masker en een Eevee-masker aanvragen. Spelers kunnen zowel het Pikachu-masker als het Eevee-masker aanvragen door met de kleermaker te praten nadat ze zich bij het Galaxy-expeditieteam gevoegd hebben.[5]

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box