Rabbids Alive & Kicking vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Rabbids Alive & Kicking vanaf heden exclusief verkrijgbaar is voor Kinect voor Xbox 360.

De Rabbids zijn al binnengedrongen in de wereld van Rayman, ze hebben je TV overgenomen, ze zijn zelfs naar de maan gegaan en hebben gerommeld met de geschiedenis! Maar nu hebben ze een nog sluwer plan, ze verstoren je dagelijkse leven!

Met de augmented reality functie van Kinect komen de Rabbids tot leven en zijn ze klaar om je huiskamer binnen te dringen. Zie maar eens van ze af te komen, je kan het ze rustig vragen, proberen te kalmeren of… je slaat ze weg! Ze blijven maar komen en willen iedere keer meer!

Rabbids Alive & Kicking haalt het uiterste uit Kinect. Voor de allereerste keer kunnen vier spelers tegelijk een partygame op Kinect spelen en kan je, dankzij stemherkenning, direct tegen de Rabbids praten in hun moedertaal, Bwaaah!

Naast alle mogelijkheden van Kinect is het ook handig om je vrienden en familie in te schakelen om de Rabbids te bestrijden, je zal ze hard nodig hebben!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx