Raak iconische schilderijen aan in zoek en vind-avontuur Please, Touch The Artwork 2

thumbnail

Belgische Solo-ontwikkelaar Thomas Waterzooi kondigt met trots “Please, Touch The Artwork 2″ aan, het spirituele vervolg op zijn bekroonde knusse puzzelgame.

De game zet de traditie voort om spelers onder te dompelen in de fascinerende wereld van een beroemde moderne kunstenaar. Deze keer neemt het avontuur je mee door de iconische schilderijen van James Ensor.

Beleef Ensors kunst in een meeslepend verborgen voorwerp-avontuur dat doet denken aan het geliefde ‘Waar is Wally?’-concept en ontdek de diepere lagen van Ensors prachtige werken.

“Please, Touch The Artwork 2” is begin 2024 verkrijgbaar voor iedereen met een smartphone/tablet (Apple App Store, Google Play) en op Windows/Mac (Steam).

De game komt tot stand met de steun van de Vlaamse overheid in het kader van het Belgische EU-Voorzitterschap 2024.

Over de game

Help een rondzwervende skeletkunstenaar zijn weg te vinden door een surrealistisch handgeschilderd universum terwijl je verborgen voorwerpen verzamelt voor de eigenaardige bewoners. Los puzzels op en repareer gaten en scheuren in de schilderijen. Please, Touch The Artwork 2 werd zorgvuldig vervaardigd uit werken van James Ensor, een Belgische pionier in de wereld van de moderne kunst.

Belangrijke kenmerken

 • Verken 4 unieke werelden – Ga op reis door vier verschillende werelden, elk vol met de betoverende kunst van James Ensor. Ontdek verborgen schatten en ontrafel de mysteries van zijn beroemde schilderijen.
 • Hints wanneer je ze nodig hebt – Vastgelopen op een bijzonder ongrijpbaar object? Geen zorgen! Spelers kunnen om hints vragen om ze in de juiste richting te sturen. Beleef een frustratievrij avontuur, zodat je meteen verder kan met je verkenningstocht.
 • Simpele point & click besturing – Navigeer door de wereld door te klikken of tikken waar je wilt bewegen. De intuïtieve besturing maakt het toegankelijk voor alle spelers. Maak gebruik van de zoomfunctie om je in elk detail te verdiepen.
 • Handgeschilderde kunst – Interactieve elementen en animaties gemaakt van James Ensors authentieke schilderijen brengen zijn meesterwerken tot leven.
 • Sfeervol en ontspannend geluid – Laat de meeslepende sfeer en rustige muziek je overspoelen, terwijl je je onderdompelt in de wereld van Ensor. De combinatie van echte kunst en rustgevende audio zorgt voor een betoverende ervaring.

Toegankelijk voor iedereen – Met een luchtige en speelse aanpak is “Please, Touch The Artwork 2” een gezellig avontuur dat geschikt is voor iedereen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx