Publiek kiest Daniëlle van Kan tot Boothbabe of the Year 2007

thumbnail

Tijdens een denderende finale, begeleid door de beukende beats van Trance DJ Johan Gielen en onder de inspirerende leiding van Skate en über-Boothbabe en Australisch supermodel Siobhan Parekh, koos het publiek Daniëlle van Kan van de PlayStation stand gisteren tot hun favoriete Boothbabe van het jaar 2007.

“Daniëlle van Kan is een terechte winnares”, aldus Jurrie Hobers, General Manager van Codemasters Benelux. “Zij straalt de essentie uit van een boothbabe zoals wij die voor de verkiezing voor ogen hadden: spontaan, vrolijk, bruisend en spreekt gamers aan, kortom: een feest voor het oog! Eigenlijk net zoals wij onze games proberen te maken. We zijn erg blij dat de verkiezing zo’n succes was. We wensen Daniëlle dan ook alvast veel plezier bij de komende fotoshoot voor FHM en de reis naar Ibiza.”

“Er is zo enthousiast gereageerd, ongelofelijk”, aldus Martijn van Valen van 12Game.Com. “De pagina’s van www.boothbabe.nl zijn dit weekend maar liefst ruim 300.000 maal gezien, een enorm aantal! Duizenden liefhebbers en bezoekers van Gameplay hebben hun favoriete Boothbabes bekeken en/of gestemd. We verloten vandaag de prijzen onder de vele stemmers en die krijgen zeer binnenkort bericht van ons.”

“We vinden dit een fantastisch initiatief en juichen het van harte toe”, vertelt Niels Roodenburg, hoofdredacteur van Power Unlimited. “Onze lezers hebben naast gamen uiteraard ook een grote passie voor mooie vrouwen. Bij elke grote gamesbeurs horen natuurlijk oogverblindende boothbabes, die met een dergelijke contest ook best eens in het zonnetje gezet mogen worden.”

De “Boothbabe of the year Award” is een initiatief van Codemasters en 12Game.Com. Speciaal voor dit event is een website (www.boothbabe.nl) in het leven geroepen waar bezoekers van Gameplay en andere liefhebbers hun stem konden utibrengen op hun favoriete Boothbabe. Hiermee maakten ze kans op één van de prijzen uit de totale pot van maar liefst €15.000,-

Speciaal voor deze finale heeft Codemasters de Australische Siobhan Parekh uitgenodigd. Als gevierd model voor onder andere FHM en één van de hoofdkarakters in de nieuwe Codemasters’ computergame Fury (www.unleashthefury.com), weet zij wat een Boothbabe nodig heeft om succesvol te zijn. Gamers die in de huid willen kruipen van deze über Boothbabe, kunnen de game nu al kopen en spelen.

Naast Siobhan bestond de jury die de Top Tien heeft terug gebracht tot de Top Drie, uit:
– GameKing Boris,
– Jurrie Hobers en
– Niels Roodenburg

Het publiek bepaalde vervolgens door zo hard mogelijk te juichen, welke van de drie dames uiteindelijk de prijs mee naar huis mocht nemen.

Miss Boothbabe 2007 Daniëlle van Kan heeft een reis naar Ibiza gewonnen en komt in de maarteditie van FHM. De runners-up Yasmina van den Brink en Carmel van der Put hebben allebei een speciale treatment voor twee bij Vitalizee mee naar huis mogen nemen.

12Game.Com en Codemasters hebben de intentie om deze succesvolle verkiezing volgend jaar weer te doen. Ook zijn er plannen in ontwikkeling om dit event in 2008 uit te rollen in de rest van Europa.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx