PSP2 graphics gelijkwaardig aan PS3-kwaliteit

thumbnail

De PlayStation Portable 2 zal graphics te bieden hebben vergelijkbaar met die van de PlayStation 3. Dat meldt een bron via de IGN op dit moment. De bron zou de handheld al in zijn of haar handen gehad hebben en laat weten dat de PSP2 draait met de kracht van een halve PlayStation 3. Uiteraard is het display van de PSP kleiner, waardoor minder kracht nodig zal zijn om respectievelijk hoogwaardige graphics te kunnen weergeven (weliswaar natuurlijk onder de 1080p). Volgens de gebruiker zou de PSP2 wat betreft grafische kracht een beest zijn. Specifieke kloksnelheden van de CPU en de GPU konden echter nog niet gegeven worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  denk het niet….

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ps3 doet meestal nog niets eens 720p. De videokaart van ps3 is zo oud dat die kan vervangen worden in een psp, alleen de processor zal misschien een probleem word

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja, schermresolutie is het grote verschil hier. De ps3 moet full HD grote tv schermen kunnen vullen, de psp is veel kleiner.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zal best kunnen. Je moet kijken hoelang het al weer geleden is toen de PS3 uitkwam. De techniek neemt met sprongen vooruit.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ook al, plus dat men waarschijnlijk zal zitten met het probleem van de warmte kwijt te geraken die hierbij zal vrijkomen want een zware cpu & gpu zijn natuurlijk een draagbaar kacheltje opzich terwijl men dit bij de ps3 makkelijker kwijt kan door meer ruimte te hebben tussen verschillende componenten

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Je hebt maar de helft van de kracht nodig natuurlijk als je een kleiner scherm hebt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  komaan, volgens mij is dit gewoon onmogelijk… Waarom zou men een zwarte doos kopen, zo groot als een schoendoos als men het in een psp kan steken, de grootte van je mobieltje?! En dan nog, mocht het zo zijn, dan zal de handheld volgens mij heel wat problemen hebben met laadtijden.. In de ps3 kan het al tot vervelens lang duren..


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box