PSP met dode pixels

thumbnail

Eerder deze week verschenen er al berichten op het internet over dode pixels in het scherm van Sony’s nieuwe PlayStation Portable, vandaag kregen we daarbij ook een reactie van Sony onder ogen (losgepeuterd door IGN). Veel PSP’s kregen in de eerste weken na de introductie al last van dode beeldpunten, maar de verkopende winkels zeiden dat Sony dit niet als een defect zag en de gebruiker dus geen vervangend exemplaar kreeg.

IGN wist nu dus bij Sony een reactie los te krijgen, waarin stond dat Sony elk geval apart behandelt. Het advies is om de PSP nog een weekje te gebruiken, omdat de uitgevallen pixels spontaan weer kunnen gaan werken. Is het na een week nog steeds zo kun je de handheld opsturen naar Sony om deze te laten vervangen door een nieuw exemplaar. Het jammere hierbij is alleen wel dat de kosten van het heen- en terugzenden voor de gebruiker zijn. Doordat er steeds meer PSP’s op de markt komen, en door de erkenning van Sony, is de kans groter geworden dat winkels zelf defecte exemplaren gaan omruilen. IGN raadt mensen aan om nog een keertje terug te gaan naar de winkel om te kijken of ze hun PSP kunnen ruilen.

Lees het volledige artikel hier.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box