PS5 Pro specs hintten naar AI-upscaling van AMD

thumbnail

Sony moet de PlayStation 5 Pro nog officieel aankondigen, laat staan de specificaties ervan delen, maar het gerucht gaat dat deze over de AI-opschalingstechnologie van AMD zal beschikken. Er zijn geruchten geweest over PS5 Pro met AI-opschaling, en hoewel we geen bevestiging hebben van de hardware zelf, heeft AMD onthuld dat het al zijn gaming-apparaten in staat stelt om op te schalen met behulp van AI. Wellicht dat dit de PlayStation 5 Pro dus betreft.

Sony heeft naar verluidt PS5 Pro-specificaties aan derden gepresenteerd. Oorspronkelijk gelekt door betrouwbare insiders, wordt verwacht dat de hardware ergens later in 2024 zal verschijnen. GTA 6 zou als promotiemiddel gebruikt worden om de Pro aan te bevelen. AMD CTO Mark Papermaster laat weten via de PS Lifestyle;

We hebben zojuist AI voltooid die ons hele portfolio mogelijk maakt – je weet wel, cloud, Edge, pc’s en onze embedded apparaten en gaming-apparaten. We zorgen ervoor dat onze gaming-apparaten kunnen worden opgeschaald met behulp van AI en 2024 is echt een enorm implementatiejaar. Dus nu de basis er is, zijn de mogelijkheden er.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx