PS4 zou afstappen van de DualShock-controller

thumbnail

Sony zou af willen stappen van het DualShock 3 design van de controller. De controller gaat al generaties lang mee en wordt elke generatie licht gemodificeerd. Echter zou Sony nu een nieuw design willen gebruiken. Via de Computerandvideogames lezen we dat Sony gebruik zou willen maken van een nieuw concept. Het zou gaan om een PS4 pad met biometric sensors op de plaatsen waar je de controller vasthoudt. Ook een LCD touch-screen zou aanwezig zijn. Toen de PS3 bijna uit kwam dook al de boomerang controller op, waar veel kritiek op werd gegeven. Dit werd uiteindelijk ook niet de controller voor de console. Sony weigert momenteel commentaar te geven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  24 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Blablablabla:roll:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja, en de helft van de opbrengt was al om schulden af te betalen ML, de liquide valuta die het heeft opgebracht is maar rond de 650-700 miljoen USD. Zelfde als met die 150 miljoen Yen aan waardebonnen die Sony heeft uitgedeeld om liquiditeit te krijgen. Als ze die niet meer kunnen terugbetalen wordt Sony binnenkort aan stukken gescheurd door de schuldeisers.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Niemand heeft medelijden met jou 82 (Sotark, of was het je broertje nu ineens zoals je excuus op Gamed?) want je parasiteert het hele internet en wordt overal uitgelachen, ook door mij want nergens zegt hij dat hij Sony haat, dat maak jij er met je lage fanboy IQ van.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het zijn gewoon ware cijfers en Sony ligt gewoon op de rand van de afgrond.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik zag ook dat nieuwtje over de verkoop van het hoofdkantoor. Ik las ergens anders dat ze het voor 232 mio dollar hadden gekocht, een waardestijging van 366% ??!! Waren hun aandelen maar zoveel gestegen 😀 By the way, als het pand in juli hadden verkocht hadden ze er zomeer 70 mio EURO’s meer voor gevangen…. is toch geld 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja 103 jij zou Sony graag failliet zien gaan he? Weet je wel hoe zielig je bent. Jij ziet liever Sony failliet gaan zodat microsoft de markt overneemt toch? Ik heb eigenlijk medelijden met je dat je zo intens een bedrijf haat. Ik kan gewoon niet begrijpen wat in jou hoofd omgaat, wil ik dat eigenlijk wel weten?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Huuum, nee eigenlijk niet:roll:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Sorry maar dat is echt persoonlijk. Ik game vaker 7, 8 uur met de ds3 en ja ik heb grote handen maar echt nergens last van. Trouwens het stuurkruis van de 360 controler is gewoon ruk, de oneven plaatsing van de pookjes ook. 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Heb niks met trilfuncties… dus laat maar lekker achterwege inderdaad:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Heb niks met trilfuncties… dus lekker achterwege laten:)


  Naar boven
  24
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box