Problemen Modern Warfare 2 komen door de PS3 beveiliging

thumbnail

De PS3-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft te kampen met heel wat exploits en hacks, maar dat ligt niet aan de ontwikkelaar van de game. Dat zegt althans Infinity Ward via de website van Computerandvideogames. Een woordvoerder laat weten dat de recente PS3 beveiligingsproblemen zorgen voor de nieuwe exploits. Robert Bowling van het concern legt uit:

“Sony heeft onlangs toegegeven dat er een en ander mis zit in de beveiliging van de PS3. Daardoor worden games nu gekraakt met exploits en hacks. Modern Warfare 2 is geen uitzondering op de regel en we begrijpen dat mensen problemen ondervinden met statistieken en dergelijke. Games steunen op de beveiliging van de encryptie op het platform waarop gespeeld wordt. Game patches lossen dit niet op. De beveiligingsexploit op het systeem zelf moet opgelost worden.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ah joh lult ie zich er makkelijk uit want ja dit is op dit moment een hot item he de Playstation 3 beveiliging!1 Gewoon geen CoD games meer kopen dan ben je van alle ellende af!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  wat een dikke onzin zeg, er zijn totaal geen losse hacks om te cheaten op de PS3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  het word ook gewoon tijd dat ze de games apart gaan ontwikkelen voor de consoles voobeeld black ops loopt totaal niet op de ps3 mensen kap toch eens met poorten

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ja ja Robert Bowling weer in de bocht. Hoort ook dat de ps3 gehackt is en dan is dit zijn reactie. Die kerel moet niet zo lullen (de xdoos fanboy), voordat de ps3 gehackt was waren er al cheaters in mw2 op de ps3. Maar dit tegengaan doen ze niet bij activision / infinity ward. Voor mij dan ook geen activision games meer, die ondersteunen de ps3 totaal niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  lastig om de reacties van beide gasten te lezen, ik snap er niets van …

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  FOEI gewoon een slechte poort zeg het gewoon en geef de mensen hun geld terug. Produkt niet goed betekent geld terug. (als er bij een spel vermeld word exclusief dlc voor xbox360 is het een poort en kun je het beter niet kopen voor ps3) ik zelf koop geen poorts als het op de xbox360 is gemaakt koop ik het daar op ,behalve als het een online spel is dan koop ik het niet ,heb geen gold abo.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  totaal on eens, er waren altijd cheaters . maar men doet er nu niks meer aan om 1 rede = schakel over naar black ops. maar begin ook te denken dat ik weet waneer men aan het cheaten is in black ops . en er dan onmidelijk uit gaa. waneer je voor map kiest en je stem gaat niet door of waneer je de map foto en tekst beginnen te herspringen.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx