Princess Peach: Showtime! verschijnt deze week voor de Switch

thumbnail

Deze week wordt het doek geheven voor Princess Peach: Showtime!. Dit gloednieuwe avontuur van prinses Peach verschijnt op 22 maart 2024 voor de Nintendo Switch. In de game bundelt Peach haar krachten met Stella, de bewaker van het Sprankeltheater, om het theater te redden van de gemene Grape en haar bende, de Zure Tros. Daarbij kan de prinses gebruikmaken van verbluffende krachten: met behulp van Stella’s strik kan ze in verschillende gedaantes transformeren om de troepen van Grape te bestrijden. Elke transformatie geeft Peach een heel nieuw uiterlijk en speciale vaardigheden die goed van pas zullen komen om elke show te stelen.

Peach kan onder andere de volgende transformaties gebruiken:

 • Zwaardvechter Peach: Kruis de degens met de Zure Tros en val aan, verdedig en pareer.
 • Detective Peach: Zet je speurneus op en trek eropuit om personages te ondervragen, sporen te volgen en een klassiek mysterie op te lossen.
 • Kungfu-Peach: Weer je met stijlvolle trappen en sprongen. Versla vijanden met kracht en balans.
 • Banketbakker Peach: Bak en versier zoete lekkernijen met een toefje room en een vleugje charme. Maak er binnen de tijd een smaakvolle voorstelling van!
 • Ninja Peach: Verstop je in het decor, spring van muur naar muur en gebruik kunai om vijanden uit te schakelen. Beweeg behendig en sla toe!
 • Cowgirl Peach: Vang de boeven, gebruik je lasso om voorwerpen te pakken, en bestijg je trouwe paard.
 • Meesterdief Peach: Hack systemen en sluip voorbij de bewakers van de Zure Tros. Denk als een spion om je vijanden te slim af te zijn.
 • Kunstschaatser Peach: Glijd sierlijk over het ijs en maak sprongen en pirouettes tijdens je duizelingwekkende optredens.
 • Zeemeermin Peach: Gebruik Peach’ magische stem om zeewezens te dirigeren, paden te onthullen en op te treden met een onderwaterorkest.
 • Actieheld Peach: Verander van held in superheld! Bescherm de bewoners van de stad met rake klappen en superkracht.

Een gratis demo is beschikbaar in de Nintendo eShop. In de demo kunnen spelers alvast het podium betreden als Banketbakker Peach en Zwaardvechter Peach. Slinger, sla, ontwijk, pareer en snijd je als Zwaardvechter Peach een weg door een actierijk level. Verander vervolgens in Banketbakker Peach en bereid een reeks heerlijk zoete toetjes om te voorkomen dat het festival een zuur einde krijgt.

Tegelijk met de release van Princess Peach: Showtime! op 22 maart verschijnt een paar pastelroze Nintendo Switch Joy-Con controllers bij retailers en in de My Nintendo Store.

Princess Peach: Showtime! Verschijnt deze week voor de Nintendo Switch. Een gratis demo voor de game is verkrijgbaar in de Nintendo eShop, inclusief de transformaties Zwaardvechter Peach en Banketbakker Peach.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx