Prijsvraag: Win The Last of Us Part II voor de PS4! – Update

thumbnail

Daar zijn we weer! We hebben weer een vette prijsvraag, en ditmaal kun je een topper winnen. Aangezien we nog een game naar keuze tegoed hebben middels een waardebon willen we deze jullie schenken en dus ditmaal verrassen met een exemplaar van The Last of Us Part II. Je kunt het spel winnen voor de PlayStation 4 (standaard editie). Hoe je kunt winnen is makkelijk. Registreer je op onze website en login en laat simpelweg in een reactie op dit bericht weten dat je het spel wilt winnen. We zullen vervolgens begin juli bekend maken wie de winnaar is van deze moddervette PlayStation 4-exclusive. Doe dus vooral mee en wie weet maak jij kans op dit spel!

Inmiddels is de winnaar bekend van de prijsvraag: Vido

Wij nemen asap contact met je op.

Medewerkers van Evilgamerz worden uitgesloten van deelname. Wij zullen via get profiel-emailadres contact opnemen met de winnaar.

guest
51 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
MairK

net nieuw aangemeld want zoโ€™n kans op een vd beste games laat ik niet liggen. Deel 1met veel plezier stuk gespeeld, laat deel 2 maar komen !! ๐Ÿ˜‰

Supertukker

Ik hoop dat ik kans maak op deze zeer vette prijs. Ik heb de remaster gespeeld en mijn zoon wil graag ook deel 2 spelen. Ik doe mee voor hem. Ik hoop dat ik hem kan verrassen met deze vette prijs. Ik hoor graag van jullie. Mvgr een trotse papa

Yellow13NL

Medewerkers van Evilgamerz worden uitgesloten van deelname. Wij zullen via get profiel-emailadres contact opnemen met de winnaar.

Kut! xD

TommyNL

Dan kun je bijna een Ps5 erbij halen joh. Switch heeft nog een prima waarde.
Maar ik mag hem niet verkopen van mijn dochters.

TommyNL

Ben een groot fan van Naughty Dog games!.
En 5 Juli ben ik jarig ๐Ÿ™‚
Maar deze komt hoe dan ook in huis!

Tomasvs1

Top! Ik wil ‘m wel winnen ๐Ÿ™‚

hernieuw

Ik maak graag kans op deze geweldige

Spiker

Heel benieuwd naar de game! Zou ‘m graag winnen ๐Ÿ˜‰

Thagoose77

na een heerljjk deel 1 kom maar op met het vervolg winnen!!!๐Ÿค๐Ÿ™‰

marlies16

Ik maak heel erg graag kans op de game  The Last of Us Part II


Naar boven