Pre-order content Shogun 2 – Fall of the Samurai bekend

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag de reserveringscontent onthuld die beschikbaar is voor Total War: SHOGUN 2: Fall of the Samurai, de zelfstandige uitbreiding van het veelgeprezen Total War: SHOGUN 2.

Afhankelijk van je reserveringsvoorkeuren kun je kiezen uit drie unieke speelbare clans.

De Saga zijn onwankelbare industriëlen. Ze gaan progressief te werk in de oorlog en politiek, hebben de technologische invloed van de Westerse machten omarmd, en maken optimaal gebruik van artilleriewapens en moderne oorlogsschepen om de keizer te dienen.

De ooit zo nederige Tsu zijn ingenieuze strategen. Ze zijn goed in het ombuigen van de publieke opinie ten gunste van de keizer en worden met recht gevreesd vanwege hun inzet van ninja en sluipmoordenaars op het strijdveld en als agenten tijdens de campagne. Slechts weinigen kunnen op tegen de slinksheid en sluwheid van een dergelijke tegenstander.

De Obama-clan staat tenslotte bekend om haar invloed op de politieke macht, haar bestuurlijke vaardigheden en haar vermogen om de wil van het volk te beïnvloeden. Het zijn onwankelbare verdedigers van hun land, en hun volk draagt met liefde de last van een hoge belasting. Welk huis je ook kiest, het lot van de clans en Japan ligt in jouw handen!

Voor meer informatie over (het bestellen van) deze reserveringspakketten bezoek je www.totalwar.com.

Total War: SHOGUN 2 tilt de enorm succesvolle Total War-serie nog hoger door de eigenschappen uit eerdere games, zoals volledige 3d-gevechten te land en ter zee en een gedetailleerde campagnekaart, te perfectioneren en een spannende nieuwe multiplayermodus toe te voegen. Total War: SHOGUN 2 is uitgebracht in maart 2011.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box