Pokémon Scarlet en Pokémon Violet meer dan 10 miljoen keer verkocht in eerste drie dagen

thumbnail

Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat de wereldwijde verkopen van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor de Nintendo Switch samen goed zijn voor meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren in de eerste drie dagen sinds de wereldwijde lancering op 18 november 2022. Nooit eerder zijn van een software-titel voor een Nintendo-systeem binnen de eerste drie dagen zoveel exemplaren verkocht.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn de nieuwste hoofddelen in de Pokémon-serie en verschenen drie jaar nadat Pokémon Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch verschenen. Deze nieuwe titels zijn geschikt voor zowel beginners als fans, en laten spelers voor het eerst in de franchise een uniek open-wereld Pokémon-avontuur beleven.

Spelers kunnen een nieuwe soort Pokémon-reis beginnen, waarbij ze de open wereld op hun eigen tempo kunnen doorlopen en de hoofdverhaallijnen in verschillende volgordes kunnen voltooien. Daarnaast bieden Pokémon Scarlet en Pokémon Violet uitgebreide multiplayerstanden, waarin twee tot vier spelers samen het land kunnen verkennen. Naast kenmerkende spel-elementen, zoals het ruilen en vechten met Pokémon, kunnen spelers de verschillende locaties van de regio nu ook samen met andere spelers verkennen. Of spelers nu ruilen, vechten, deelnemen aan Tera Raid-gevechten of genieten van een ontspannende picknick, ze gaan ongetwijfeld onvergetelijke ervaringen opdoen met vrienden en familie in de lokale of online multiplayer-stand.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx