Pokemon onthult nieuwe Pokemon trading card game app

thumbnail

Vandaag heeft The Pokémon Company International de nieuwe app Pokémon TCG Live aangekondigd. Via deze app kunnen Trainers de Pokémon Trading Card Game spelen in een vernieuwd digitaal formaat. Met Pokémon TCG Live, dat als free-to-play spel uitgebracht zal worden, is het tevens voor de eerste keer mogelijk om de Pokémon TCG behalve op een tablet, pc en Mac ook op een smartphone te spelen.

De aankondiging volgt in het jaar dat The Pokémon Company International het 25-jarig jubileum van het merk viert met vernieuwende Pokémon-belevingen en producten voor zijn fans.

“Terugkijkend op 25 prachtige jaren Pokémon, worden we er opnieuw aan herinnerd hoe de Pokémon Trading Card Game altijd een steunpilaar van het merk is geweest en zowel bij jonge als bij ervaren Trainers altijd zeer geliefd is geweest”, aldus Barry Sams, Vice President van de Pokémon TCG bij The Pokémon Company International. “Pokémon TCG Live gaat hand in hand met het populaire kaartspel dat fans zo goed kennen. Het betekent een nieuw digitaal tijdperk waarin Trainers overal ter wereld met elkaar kunnen spelen ongeacht hun favoriete platform.”

Via Pokémon TCG Live kunnen beginners het spel eenvoudig leren, terwijl het bestaande spelers nieuwe uitdagingen biedt om hun vaardigheden op de proef te stellen en te verbeteren. Spelers kunnen zich vermaken met enkele van hun favoriete Pokémon TCG-activiteiten, zoals het samenstellen van decks en het leveren van gevechten met Trainers uit alle delen van de wereld. Daarnaast kunnen ze hun ervaring personaliseren met aanpasbare avatars en Pokémon TCG-accessoires, deelnemen aan dagelijkse missies en nog veel meer doen. Bovendien wordt Pokémon TCG Live na de lancering continu bijgewerkt met nieuwe content en functionaliteiten.

Pokémon TCG Live is binnenkort verkrijgbaar voor ondersteunde iOS- en Android-apparaten en voor pc’s en Macs via Pokemon.com. Trainers die het spel al willen bekijken vóór de officiële lancering, kunnen dat doen via de preview-release voor mobiele apparaten in Canada en via de wereldwijde open bètaversie voor pc’s en Macs later dit jaar.

Ga voor meer informatie over Pokémon TCG Live naar Pokemon.co.uk/TCGL.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box