Pokemon Horizons de serie vanaf nu te zien op Netflix

thumbnail

Vandaag heeft The Pokémon Company International aangekondigd dat de langverwachte “Pokémon Horizons: De serie” vanaf vandaag exclusief op Netflix zal worden uitgezonden in Nederland en België. 

Met een nooit eerder vertoonde verhaallijn kunnen fans de dubbele hoofdrolspelers Liko en Roy volgen – en hun respectievelijke partner Pokémon Sprigatito en Fuecoco – terwijl ze op avontuur gaan vol actie, aandoenlijke personages als Friede en kapitein Pikachu tegenkomen en de mysteries ontdekken van de Pokémon-wereld.

“Pokémon Horizons: De serie” samenvatting 

Er begint een nieuw avontuur in de wijde wereld van Pokémon! Als ze op de Indigo Academy aankomt, ontvangt een meisje genaamd Liko haar eerste partner-Pokémon, Sprigatito. Maar al snel wordt ze achtervolgd door de Explorers, een mysterieuze groep die vastbesloten is om de hangketting die ze draagt ​​af te pakken. Liko staat er echter niet alleen voor, want Friede, kapitein Pikachu en de andere Rising Volt Tacklers bieden haar bescherming aan boord van hun luchtschip. Ondertussen droomt een jongen genaamd Roy ervan om Pokémon Trainer te worden. Hij is zich echter niet bewust van het geheim dat verborgen zit in de Ancient Poké Ball die hij bij zich draagt. Wat voor ontdekkingen staan Liko, Roy en de Rising Volt Tacklers te wachten als ze koers zetten naar nieuwe horizonten?

Meer informatie over “Pokémon Horizons: De serie vind je hier: pokemon.nl

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx