Pokémon Day in Walibi World

thumbnail

Op 30 en 31 augustus 2008 vindt in Walibi World het allerleukste en grootste Pokémon evenement van het jaar plaats: Pokémon Day! Op deze speciale ‘Pokémon dagen’ kunnen kids naar hartelust gamen, kaarten ruilen, met hun favoriete Pokémon held op de foto en nog veel meer. Koop nu je kaarten en mis dit Pokémon spektakel niet!

JETIX organiseert in samenwerking met PS-Games en Nintendo de allergrootste en leukste Pokémon Dagen in Nederland. Op 30 en 31 augustus 2008 kunnen kids uit heel Nederland in Walibi World hun favoriete tekenfilm helden ontmoeten, games spelen, met Pokémon kaarten spelen en ruilen en als klap op de vuurpijl wordt de allernieuwste, tiende Pokémon film vertoond: De Opkomst van Darkrai. Kids kunnen hier ook de zeldzame Pokémon Darkrai downloaden op hun Pokémon Diamond of Pokémon Pearl Game Card voor Nintendo DS, via één van de vele downloadpunten in het park. Instructies voor deze speciale Darkrai download zijn te vinden op www.jetix.nl/pokemonday.

Voorgaande edities van diverse Pokémon evenementen waren een enorm succes. Ook voor de Pokémon Day 2008 wordt een behoorlijke opkomst verwacht, zeker gezien de exclusieve voorvertoning van de tiende Pokémon film: De Opkomst van Darkrai en de diversiteit aan andere Pokémon activiteiten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx