Pokemon Cafe Remix nu verkrijgbaar voor Switch en mobiele apparaten

thumbnail

Pokémon Café ReMix kan nu gedownload worden op Nintendo Switch- systemen en in de App Store en via Google Play voor mobiele apparaten. In het free-to-start spel Pokémon Café ReMix, dat in juni 2020 gelanceerd werd onder de oorspronkelijke naam Pokémon Café Mix, zijn Trainers eigenaar van een café waarvan alle medewerkers en klanten Pokémon zijn.

In Pokémon Café ReMix proberen Trainers samen met hun Pokémon-medewerkers puzzels op te lossen voor het bereiden van drankjes en gerechten voor Pokémon-klanten. De puzzels kunnen opgelost worden door Pokémon-pictogrammen rond te draaien en ze op deze wijze te koppelen. Pictogrammen worden gewist nadat ze aan elkaar gekoppeld zijn.

Pokémon Café ReMix behoudt de unieke grafische stijl en omvat nieuwe spelmodi en extra Pokémon. Daarnaast is de speelwijze van het puzzelspel vernieuwd en zijn er onder meer nieuwe in-game events en kledingopties aan deze update toegevoegd.

Ga voor meer informatie over Pokémon Café ReMix naar https://cafemix.pokemon.com/nl-nl/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box