Pokemon animatiefilm vanaf vandaag te zien op Netflix

thumbnail

Vandaag heeft The Pokémon Company International onderstaande nieuwe animatiecontent en merchandise uitgebracht. Hierdoor kunnen Trainers Pokémon nog intenser beleven in het jaar dat het merk zijn 25-jarig jubileum viert.

‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ gaat op Netflix in première
Trainers uit de hele wereld (behalve Japan, China en Korea) kunnen nu op Netflix de nieuwste animatiefilm van Pokémon bekijken: ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’. In deze film volgen we het jongetje Koko, dat opgevoed is door een alleen levende Zarude, en zijn avonturen met Ash en Pikachu tijdens een verkenningstocht naar de band tussen Pokémon en mens en tussen ouder en kind. Vandaag wordt er bovendien een nieuwe trailer van de film gelanceerd.

Release van Pokémon TCG: V Battle Decks met Rayquaza V en Noivern V
Trainers kunnen nu beschikken over nieuwe V Battle Decks met Rayquaza V en Noivern V, waarmee ze op een eenvoudige en leuke manier de Pokémon TCG leren spelen. Elk V Battle Deck bevat alles wat nodig is om de Pokémon TCG te spelen, waaronder een standaarddeck met 60 kaarten, spelregels en accessoires. Daarnaast is de bundelversie ‘V Battle Deck—Rayquaza vs. Noivern’ verkrijgbaar. Deze versie bevat twee speelklare decks, accessoires en acht extra Trainer-kaarten.

Meer informatie over ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ vind je op de officiële website van de film:Zarude.Pokemon.com. Voor meer informatie over de Pokémon TCG ga je naar Pokemon.com/TCG.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box