PlayStation VR bijna ‘n miljoen maal verkocht

thumbnail

PlayStation VR is tot dusver zo’n 915.000 maal verkocht. Het gaat om wereldwijde verkoopcijfers. Sony Interactive Entertainment heeft dit bekend gemaakt. De cijfers zijn tot 19 februari bijgehouden. PlayStation VR lanceerde in oktober van het vorige jaar en maakt het mogelijk om games in virtual reality te bewonderen. Echter ondersteunen nog lang niet alle games op de PS4 VR. Volgens Sony zijn er daarnaast tot dusver 53.4 miljoen aan PS4 units verkocht. In totaal zijn er zo’n 100 PlayStation VR games wereldwijd uitgebracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Is het eigenlijk ook. Dit jaar komen er headsets met 4K resolutie per oog, foveated rendering en eye tracking. Daar kan de PSVR niet tegenop en de PS4 is simpelweg niet krachtig genoeg om te renderen op dat soort resoluties met 90 Hz.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Kinect zat nu ongeveer op de 10 miljoen stuks verkocht, Guinness record houder.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Maar ja het is duidelijk, Redrum is een Sony fanboy. Je ziet het ook hoe reacties worden gemodereerd. Uitlokreacties van Tommy blijven altijd staan en tegenovergestelden worden weggemodereerd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dit is een flop en de volgende Vita, er is geen omkeren aan en velen zeiden het hier al eerder dat dit te vroeg naar de consument is gepusht, te techniek is nog veels te jong.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Uh nee, Kinect had VEEL hogere verkoopcijfers dan dit en de support blijft uit. Gamers willen geen tech demo ‘experience’ games en titels als RE7 blijven uit want ook AC7 en GTS hebben alleen maar een aparte compacte VR modus. Het is een harde flop. Het zou ook oorspronkelijk 2,6 miljoen voor het einde van vorig jaar verkopen. Verre van dus.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wouw, dus ongeveer 1,8% van alle PS4 bezitters heeft een VR.. Dat ding is hard aan het floppen!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En nu het nog betaalbaar maken

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Lekker voor sony die heeft al gezed winst te maken op de hardware want games releasen op de VR headset doen ze niet zeker nu ze guerilla cambridge en evolution hebben gesloten de enige 2 die ookmaar iets noteworthy op psvr releasde ik voel een 2e PSVIta aankomen waar mensen massaal geld neerleggen voor indy games en sony met de winst strijkt en doet alsof hun neus bloed op e3


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box