PlayStation-fans starten petitie om Kojima’s Xbox-game

thumbnail

Boze PlayStation-fans zijn een petitie gestart om te proberen om de nieuwe game van Hideo Kojima voor de Xbox Series te stoppen. Via de Venturebeat lezen we dat men wil dat hij zich terug gaat richten op de ontwikkeling van games voor het PlayStation-platform, al dan niet multiplatform gaat inclusief de PS5. Officieel is nog niet eens bekend of er een game van Kojima ook daadwerkelijk in de maak is voor de Xbox Series, maar geruchten zouden hier al enige tijd op wijzen. Volgens de petitie heeft de game mindere punten op dit moment waar aan gewerkt moet worden. Zo zou het spel via Azure servers Cloud-gebaseerd zijn en kan deze gestreamed worden. “Niet iedereen heeft het internet beschikbaar om games te streamen, en niet iedereen heeft het geld om een nieuwe console (Xbox) of PC te kopen voor de game. Kojima, verlaat ons niet!”, zo luidt de boodschap.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  18 dagen geleden

  Benieuwd hoeveel effect dit zal hebben.Wel een leuke manier om een ontwikkelaar te laten weten hoe bepaalde spelers zich voelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box