PlayStation 2 productie wereldwijd stopgezet

thumbnail

Sony heeft de productie van de PlayStation 2 wereldwijd stopgezet. Eerder werd al bekend dat Sony in Japan gestopt was met de productie van de console. Nu blijkt dat sinds 28 december 2012 ook wereldwijd de unit niet meer geproduceerd wordt. De PS2 is in totaal meer dan 154 miljoen maal verkocht. De console kwam op 24 november 2000 op de markt. Daarmee is de PlayStation 2 zo’n 12 jaren in productie geweest.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Sorry gast #4.. je lacht blijkbaar in je 1-tje… 😉 Je zoekt, net als anderen op dit forum trouwens, naar negatieve punten van de PS3 die de gebruikers zelf blijkbaar niet als zodanig ervaren. Dit heeft niks met fanboyism of scheelkijken (om maar ns wat gevleugelde uitspraken aan te halen…) te maken, je kiest een console dat het beste bij je behoeftes past. In mijn geval was dat destijds BR en 3D, voor iemand anders kunnen dat weer heel andere overwegingen zijn en die kiest voor een XBOX360 of PC. Anyway… Blijf lekker PS2 games spelen en geniet ervan!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Zo is het altijd, net als PS Plus, super leuke feature, wat eens meer bedrijven zouden moeten doen. Je betaald een klein bedrag voor een heel jaar en je krijgt zoveel korting en ‘gratis’ games, zolang je een abbo hebt. Enkel de haters vinden dit een slechte feature, want je huurt de game blabla… Als je er zo’n hekel aan hebt, koop je toch lekker die games voor 15. Koop je 3 keer zo’n game, dan ben je gewoon al duurder uit, maar kun je ze over 10 jaar nog wel spelen. Wat per slot van rekening iedereen wil

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Ja dan valt inderdaad op niemand gebruikt de feature, alleen de mensen die een schijt hekel aan Sony en/of Playstation schijnen te hebben.:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Ik heb de de PS3 Phat edtie en heb wel gezegd 1 keer de backwards compatible functie gebruikt om een PS2 game te spelen. Heb toch zeker ruim 30 minuten de PS2 game erin gehad. Zo belangrijk is die feature dus. Het idee is gewoon leuk, maar in de praktijk is bijna niemand die deze functie echt gebruikt, op de Sony haters na dan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Tja, ik ben er ook niet zo van. Waarom oude games spelen als je nieuwe games hebt. Maar als je ervan houd heeft het 2 kanten. Van mij hoeft de PS4 ook niet backwards compatible te zijn hoor, het is een nieuwe generatie. En anders sluit je toch beide units aan op je TV.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Waarom niet? De PS2 heeft een vele malen grotere games bibliotheek dan de PS3 ooit heeft gehad. Vooral arcade achtige games heeft de PS3 gewoon praktisch niet en de PS2 wel. Zelfs als je kijkt naar het aanbod van PSN vergeleken met de concurrenten loopt het zwaar achter. Zo gek is het dus niet en ben jij degene die hier eerder uitgelachen wordt ML…

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Tuurlijk #1, ga je nu nog lekker PS2 games spelen op je PS3? Laat me niet lachen…

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  En gelijk heb je gast. Het is van de zotte hoe slecht Sony hun apparatuur en hun klanten ondersteunt. Die nieuwe Rogero 4.30 CFW doet zoveel meer met de PS3 dan wat Sony mogelijk maakt, niet normaal wat een verschil. En dan die PCSX2 emulator met die Cobra key. Pffft, Sony is gewoon incompetent lijkt het wel. Zelfde zal wel weer met de PS4 gebeuren. Zo kunnen ze hun klanten dezelfde games nog een keer aansmeren.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Goed zo! Kan $ony nu dan wel behoorlijke PS2 emulatie in de PS3 zetten, of moeten we allemaal maar Custom Firmware gaan flashen die het mogelijk maakt? Paupermerk!


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box