PLAION en Evil Raptor werken samen voor Akimbot

thumbnail

PLAION, de wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van videogames, kondigt trots de samenwerking aan met videogamestudio Evil Raptor om hun 3D action-adventure platformgame Akimbot naar gamers te brengen.

Evil Raptor is een onafhankelijke Franse gameontwikkelaar met een team van acht man die ‘klassieke’ games ontwikkelen, met als doel om terug te keren naar de 3D platform games van het vroege PlayStation-tijdperk. Evil Raptor werd opgericht in 2020 na de succesvolle release van hun eerste game Pumpkin Jack, waarna ze de afgelopen vier jaar gepassioneerd werkten aan de ontwikkeling van Akimbot. PLAION zal deze nieuwe action-adventure titel van Evil Raptor uitgeven.

In Akimbot bestuur je Exe, een robot-bandiet die de samenwerking aan gaat met een onverwachts hulpje genaamd Shipset. Je knalt je een weg door robotlegers, bestuurt ruimteschepen en reist door het universum om het universum van de ondergang te redden! In een sciencefiction-wereld bewoond door robots reis je door het sterrenstelsel en ervaar je non-stop robotgekte en explosieve actie. Dit avontuur begint zoals er wel meer beginnen; met een ontsnapping uit de gevangenis.

Akimbot kenmerken

 • Een rijke, kleurrijke en onvoorspelbare wereld
 • Epische actie en diverse vijanden
 • Unieke action-adventure platformer-gameplay
 • Een mega arsenaal wapens om je vechtstijl mee aan te scherpen.

Houd je vast en bereid je voor op een avontuur vol actie met Exe en Shipset op deze spannende reis door het universum. Akimbot komt later dit jaar naar Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC via Steam.
Spelers kunnen vanaf vandaag Akimbot wishlisten in de digitale winkels van Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Steam.

Bezoek de PLAION Press Server om op de hoogte te blijven van alle aankondigingen en volg Akimbot op Instagram, TikTok en Twitter/X! Praat met het Evil Raptor team en andere fans mee op Discord.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx