Piece of Cake Studios onthult Crossroads

thumbnail

Piece of Cake Studios kondigen aan dat ze werken aan de coöp-actiegame Crossroads voor niet-gespecificeerde platforms. In Crossroads word je een bovennatuurlijke jager, sluit je jezelf aan bij de Brotherhood en vecht met je vrienden tegen dodelijke monsters op het Amerikaanse platteland in dit pre-apocalyptische coöp-actiespel.

In de Verenigde Staten hebben kwade krachten portalen geopend die bovennatuurlijke wezens naar onze wereld lokken. Naarmate paranormale verschijnselen toenemen, wordt het bestaan ​​van demonen, vampiers, weerwolven en andere dodelijke monsters onmiskenbaar. Bang en niet in staat om te vechten, werd de bevolking geëvacueerd uit de gebieden die nu in quarantaine waren geplaatst door een machteloos leger. Gelukkig bereidt een geheim genootschap van jagers van bovennatuurlijke wezens zich al eeuwenlang voor op deze dag, wachtend in de schaduw.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box