Phoenix Labs schrapt veel banen en projecten

thumbnail

Phoenix Labs heeft bekend gemaakt dat het meer dan 100 banen schrapt en dat het alle projecten buiten Dauntless- en Fae Farm-games zal staken. In een bericht op Linkedin laat het bedrijf weten dat het een lastige periode is voor de studio. Er zou één game zijn geweest die bijna aangekondigd zou worden maar nu uiteindelijk toch geannuleerd blijkt te zijn.

Phoenix Labs is een onafhankelijke game-ontwikkelstudio die vooral bekend staat om zijn populaire actie-RPG genaamd “Dauntless.” Het bedrijf werd opgericht in 2014 door een groep voormalige werknemers van bekende game-ontwikkelaars zoals Riot Games, BioWare, en Blizzard Entertainment. Deze oprichters wilden een studio creëren die zich richtte op het ontwikkelen van hoogwaardige games met een sterke nadruk op de spelervaring en gemeenschap.

Dauntless is zonder twijfel de meest bekende titel van Phoenix Labs. Het is een gratis te spelen spel waarin spelers samenwerken om gigantische monsters, genaamd Behemoths, te verslaan in een fantasy-wereld. De gameplay benadrukt samenwerking en strategisch vechten, en het heeft veel positieve feedback ontvangen vanwege zijn toegankelijke en boeiende spelmechanieken. Het spel is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx