PGA TOUR 2K21 schakelt de beste baanontwerpers van de community in om de multiplayer te verbeteren

thumbnail

2K en HB Studios hebben vandaag een nieuw programma aangekondigd voor PGA TOUR 2K21, dat de afspeellijsten van de multiplayer-gamemodes – waaronder Divot Derby – op z’n kop zal zetten door een reeks favoriete en gloednieuwe aangepaste banen toe te voegen, gemaakt door een aantal van de meest getalenteerde baanontwerpers in de PGA TOUR 2K-community.

De groep internationale content creators bestaat uit Amerikanen VctryLnSports en Mattf27, Canadezen CrazyCanuck1985 en Arctic Fury, b101design uit het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeelander Energ1ser, die allemaal hun eigen unieke swag naar de dansvloer brengen.

De eerste ronde van zes levels, gemaakt door VctryLnSports, zal in juni worden geïntroduceerd in multiplayer-playlisten. Deze populaire, aangepaste parcours zijn al snel favorieten geworden en zullen spelers uitdagen om hun gezamenlijke spel te verbeteren.

In de toekomst zullen er volledig nieuwe banen worden toegevoegd die speciaal voor het programma zijn gecreëerd. Elke maand zal er een nieuw creatief thema voor de banen zijn, waaronder “Around the World” voor de maand juli, waarbij inspiratie wordt geput uit populaire internationale plaatsen en lokale smaken.

Voor meer informatie over PGA TOUR 2K21, bezoek PGATOUR.2K.com, like de game op Facebook, volg de game op Twitter en Instagram en gebruik de hashtag #PGATOUR2K21 of abonneer op YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box