Pearl Abyss inroduceert Black Deser’ts Land of the Morning Light expansie

thumbnail

De populaire Koreaanse uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Black Desert Online’s nieuwe uitbreiding,  Land of the Morning Light. Deze uitbreiding zal in juni verschijnen.

De trailer toont een nieuw continent met adembenemende landschappen, traditionele Koreaanse architectuur en unieke vegetatie die doet denken aan de Joseon-periode, het laatste dynastieke koninkrijk van Korea. Land of the Morning Light zit vol met mythische verhalen en folklore, nieuwe personages en uitdagende vijanden en bosses.

Bekijk de teaser-trailer op YouTube

Om de komst van Land of the Morning Light te vieren, nodigt Pearl Abyss avonturiers uit om in te loggen en gedurende een beperkte periode van exclusieve voordelen te genieten. Vanaf morgen tot en met 7 juni kunnen spelers voor 21 dagen een Value Pack, Blessing of Kamasylve en Secret Book of Old Moon krijgen. Deze items bieden verschillende buffs om avonturiers op hun reis te helpen.

Bovendien is er vanaf vandaag tot en met 31 mei een feestelijke couponcode beschikbaar voor alle avonturiers. De coupon bevat de pet Haetae en een ‘Choose Your 7-Day Box’ voor een extra in-game buff. Check voor meer info de GM Note

Voor meer informatie over Land of the Morning Light en de game in het algemeen, bezoek je de officiële website of volg Black Desert Online op Twitter, Facebook en Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx