Pearl Abyss en CCP Games Houden Grote Steam Sale

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met CCP Games voor een Steam Publisher sale die grote kortingen biedt op de portfolio van beide uitgevers. Daarnaast organiseert Pearl Abyss ook een speciale sale op de officiële Black Desert Online website.

De “Pearl Abyss X CCP Games Publisher Sale” vindt plaats van 21 tot en met 28 oktober en zal starten en eindigen om 19:00. Tijdens de sale kunnen spelers tot 90% korting krijgen op Black Desert Online game passes en packages en tot 50% korting op EVE Online packages en Omega Time. Gedurende de sale zijn er tevens verschillende Shadow Arena hero skins in de aanbieding via de in-game shop.

Spelers kunnen Black Desert oppikken voor slechts 0,99 Euro en kunnen 50% besparen op verschillende packages die ze helpen met het levelen van personages. Er is tevens een Halloween Steam sale voor Black Desert Online en EVE Online tot en met 1 november.

Om de Steam sale te vieren is Black Desert Online’s Novice Edition ook verkrijgbaar via de officiële website voor slechts 1 Euro. Deze actie duurt tot en met 1 november.

Bezoek voor meer informatie en al het laatste nieuws, de officiële kanalen van de participerende games:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx