PC versie Dark Sector mag vergeten worden

thumbnail

Veel is er nog niet bekend over de game Dark Sector, maar daar kwam onlangs verandering in. De storyline is echter anders dan verwacht werd. Zo ging men eerst uit van een main character dat in de schoenen stapt van een FBI-agent, maar dit blijkt niet juist te zijn. Zo zul je een assassin zijn. Je speelt als Haden Tenno, iemand die is ingehuurd door Amerika om smerige zaken op te lossen in de Balkin, Lasria. Je komt er tijdens het spelen achter dat Dark Sector een benaming is voor een zeer geheim onderzoek. Het blijkt een virus te zijn dat mensen en dieren verandert in monsters, en laat nu net dat virus verspreid zijn over de gehele stad.

Ook jij krijgt het virus in de game, maar het blijkt geen werking te hebben op je. Je blijft een normaal mens en hebt geen last van pijnigingen of iets dergelijks. Met de nodige wapens zoals de Mag Disc (soort van boemerang warmee je tegenstanders hun wapens kunt afpakken) ga je de strijd aan met het kwaad en de gevolgen van het virus.

Slecht nieuws volgt nu voor de PC-liefhebbers die wachten op het spel. De titel zal namelijk niet op het platform gaan verschijnen, maar enkel op de Xbox 360 en PlayStation 3. Voorheen was er ook een PC-editie gepland, maar op de officiƫle website van de game vinden we het PC DVD logo niet meer terug. De Gamespot vroeg eens na wat de bedoeling daarvan precies was waarna Digital Extremes aangaf dat de PC-uitgave van de PC geannuleerd is.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x