‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ lanceert deze zomer voor consoles en pc

thumbnail

Grotere stad, grotere avonturen en de grootste reddingsmissie van PAW Patrol tot nu toe! Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Nickelodeon vandaag de aanstaande release aangekondigd van ‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’. Fans kunnen zich aansluiten bij de PAW Patrol terwijl ze naar de grote stad gaan en een nieuwe puppyvriend ontmoeten in deze gloednieuwe videogame gebaseerd op de eerste lange speelfilm ‘PAW Patrol: De Film’ van de franchise, een Spin Master Entertainment-productie in samenwerking met Nickelodeon Movies, die zal worden gedistribueerd door Paramount Pictures en op 20 augustus in de bioscoop zal verschijnen. ‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ is op 13 augustus beschikbaar op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en Steam voor € 39,99.

Wanneer de PAW Patrol ontdekt dat burgemeester Humdinger een bruisende metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad redden van zijn zelfzuchtige plannen! Fans worden de pups – waaronder Chase, Skye en een gloednieuwe puppyvriend – en gebruiken hun unieke vaardigheden in risicovolle reddingsmissies. Zet gadgets en voertuigen van een hoger niveau in om de stad te verkennen en nog meer plezier te beleven met minigames zoals ‘Pup Pup Boogie’. Met de solo-modus en lokale coöp-modi, geeft deze leuke 3D-platformgame jonge gamers en hun families de kans om zich bij de PAW Patrol aan te sluiten op hun dapperste missie tot nu toe.

Belangrijkste kenmerken:

 • NAAR AVONTURENSTAD! – Verken geheel nieuwe locaties uit ‘PAW Patrol: De Film’
 • WEES DE PUPS – Inclusief Chase, Marshall, Skye en het nieuwe stadsmeisje Liberty
 • MISSIE PAW – Red de dag in geweldige reddingacties en bonusmissies
 • VERZAMEL ZE ALLEMAAL – Ontgrendel beloningsbadges voor het verzamelen van alle pup-traktaties
 • SPEEL MINIGAMES – Zoals ‘Pup Pup Boogie’ in solo- of lokale coöpmodus

PAW Patrol is een wereldwijd merk voor peuter entertainment en wordt consequent gerangschikt als een topklasse peuterserie, die bovenaan de hitlijsten sinds de eerste uitzending in 2013 staat. Het wereldwijde fenomeen bereikt meer dan 170 landen via de animatieserie, speelgoed, kleding, games en live attracties. Kinderen die van PAW Patrol houden, worden getrakteerd op meer actievolle avonturen met de eerste lange speelfilm ‘PAW Patrol: De Film’ die op 20 augustus op het witte doek verschijnt.

Met deze nieuwe videogame ‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ zet Outright Games een van zijn langste en meest impactvolle samenwerkingen met Nickelodeon voort, met eerder bestverkopende games in de franchise, waaronder ‘PAW Patrol: On a Roll’ en ‘PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay.’

“We zijn buitengewoon verheugd dat we niet alleen de derde PAW Patrol-videogame kunnen maken als onderdeel van onze langdurige samenwerking met Nickelodeon, maar ook de eerste die gebaseerd is op een speelfilm die zich afspeelt in deze ongelooflijke wereld”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. ‘De pups zijn ongelooflijk speciaal voor ons, net als voor miljoenen over de hele wereld en het is een grote eer om zo’n leuk interactief entertainment te kunnen creëren waar alle fans van kunnen genieten.’

‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ wordt gelanceerd op 13 augustus 2021 op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc (digitaal).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  OrbitingDeath
  Lid
  382
  1 jaar geleden

  Hier gaan er weer twee erg blij zijn als we die gaan halen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx