Park Beyond krijgt gratis 2.0-patch en lanceert de eerste DLC

thumbnail

Uitgever Bandai Namco Europe en ontwikkelaar Limbic Entertainment brengen vandaag de gratis 2.0-update uit op pc voor Park Beyond, de themapark management game waar alles mogelijk is die eerder dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc lanceerde. Dezelfde update wordt beschikbaar gesteld voor PlayStation en Xbox op 18 oktober.

Dankzij feedback van de community introduceert de 2.0-patch verbeteringen aan onder meer performance optimalisatie, cameragedrag, het creëren van achtbanen, plaatsen van elementen en meer.

De gratis update introduceert ook het ‘Parks and Prefabs sharing platform’ via mod.io. Van het kleinste decorelement, aangepaste winkels en attracties tot volledige pretparken; spelers kunnen hun creaties met vrienden en de hele wereld delen via het “Community Content” menu.

Vandaag vieren we ook de lancering van Park Beyonds eerste themawereld: Beyond eXtreme, die een vleugje 90’s en extreme sporten naar elk park brengt aan de hand van twee missies, gekke entertainers, nieuwe attracties (met waaghalzen in het achterhoofd bedacht) en een hoop items om de meest explosieve sfeer voor bezoekers te creëren.  Beyond eXtreme maakt deel uit van de Annual Pass en is ook apart verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx