Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo is nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix maakt bekend dat de nieuwe single-player bovennatuurlijke mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, pc via Steam, iOS en Android.

Bekijk hier de launch trailer van PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo en wekt de ijzingwekkende griezelverhalen van deze streek tot leven in de stijl van een 2D visual novel. Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken. Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen. Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.

Vanaf 16 maart kunnen spelers ook genieten van de huiveringwekkende originele digitale soundtrack van componist Hidenori Iwasaki.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx