Paper Mario: The Thousand-Year Door verschijnt deze week voor de Switch

thumbnail

Bereid je voor op een hilarisch avontuur vol kleurrijke personages en papierplezier, want vandaag verschijnt Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Nintendo Switch.

Nadat Mario een uitnodiging voor een schattenjacht van prinses Peach heeft ontvangen, vertrekt hij naar Boevechem, een berucht stadje vol gespuis.  Maar wanneer hij daar eenmaal is aangekomen, blijkt Peach echter nergens te bekennen! Wanneer Mario hoort over de legende van de juweelsterren, trekt hij eropuit om deze mythische schatten te vinden – en hopelijk ook de prinses!

Mario is niet de enige die de juweelsterren in handen wil krijgen, en behalve Bowser zijn er dit keer ook andere kapers op de kust! Lukt het onze held om de legendarische objecten te vinden, de Millenniumpoort te openen en misschien zelfs de wereld te redden?

Om de juweelsterren te vinden moeten spelers vanuit Boevechem de wijde wereld in trekken. Daar valt van alles te ontdekken, waaronder een reusachtige draak in een griezelig kasteel, een vervloekt stadje dat eeuwig in schemerlicht gehuld gaat, spannend detectivewerk aan boord van een rijdende trein en nog veel meer! De vijanden die je onderweg treft kun je verslaan tijdens turn-based gevechten op een kartonnen podium, onder toeziend oog van een uitbundig publiek. Hoe beter je presteert, hoe enthousiaster het publiek!

Tijdens zijn avontuur kan Mario ook mysterieuze zwarte kisten ontdekken. Wanneer hij zo’n kist opent, krijgt hij één van de speciale papiervaardigheden die spelers kunnen gebruiken om hindernissen te passeren. Daarmee kunnen spelers Mario bijvoorbeeld in een papieren vliegtuigje veranderen om over een afgrond te vliegen, of zijn flinterdunne formaat gebruiken om door smalle openingen te gaan. En dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele vouwbare verrassingen!

Bekijk hier de trailer: Een uitgebreide blik op Paper Mario: The Thousand-Year Door (Nintendo Switch).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx