PAC-MAN Mega Tunnel Battle is vanaf nu verkrijgbaar op Stadia

thumbnail

De toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag PAC-MAN Mega Tunnel Battle exclusief op Google Stadia gelanceerd. Neem het op tegen 63 andere spelers en blijf als laatste PAC-MAN in leven terwijl iedereen zich een weg baant door de grootste multiplayer PAC-MAN-game ooit gemaakt.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is gemaakt om het 40-jarig jubileum van PAC-MAN te vieren en maakt gebruik van het cloudgamingplatform van Google om de grootste multiplayer PAC-MAN-ervaring ooit mogelijk te maken, waardoor maximaal 64 spelers samen kunnen spelen. Verspreid over een onderling verbonden netwerk van PAC-MAN-doolhoven zal elke speler zijn concurrentie te slim af moeten zijn en moeten overleven om de laatste PAC-MAN te zijn in deze unieke game binnen het battle-royale-genre, speelbaar op pc’s, laptops, tablets, telefoons en tv’s via Stadia.

Deze gloednieuwe PAC-MAN-game is niet alleen groter dan ooit, maar introduceert ook nieuwe power-ups die het tij van de strijd kunnen keren, naast leuke cosmetische items om PAC-MAN aan te passen en een Spectator-modus waarmee kijkers hun invloed kunnen uitoefenen op het verloop van de game.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt ontwikkeld door Heavy Iron Studios en is vanaf nu beschikbaar op Google Stadia. De PAC-MAN Mega Tunnel Battle-productpagina kan hier bekeken worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx