OUTRIDERS passeert 3,5 miljoen unieke spelers in eerste maand

thumbnail

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter waarin overleven agressie vereist, in zijn eerste maand (1 april – 1 mei 2021) wereldwijd meer dan 3,5 miljoen unieke spelers heeft bereikt, gebaseerd op interne gegevens. OUTRIDERS wordt wereldwijd door zowel spelers als critici hooggeprezen en ligt op koers om de volgende grote franchise van het bedrijf te worden.

“Met meer dan 3,5 miljoen unieke spelers, gemiddelde speeltijden van meer dan 30 uur en extreem veel speler die de game coöperatief spelen, zijn wij en het geweldige team van People Can Fly dolenthousiast over deze succesvolle start,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Het lanceren van een nieuwe game-IP is nooit gemakkelijk en we zijn de community dan ook zeer dankbaar voor hun steun en feedback – we blijven aandachtig luisteren en verzekeren iedereen dat we ons de komende weken en maanden blijven inzetten voor het verbeteren van de ervaring. We kijken er ook naar uit om Outriders in de toekomst nog verder uit te breiden. ”

OUTRIDERS is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, die beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op. Volg de epische verhalende campaign om steeds dieper in de onbekende omgevingen door te dringen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  845
  28 dagen geleden

  Benieuwd hoeveel hiervan over is. Heb me enorm vermaakt met de game maar de inlog bugs, slechte connectie en endgame bugs hebben er wel voor gezorgd dat ik gewoon echt geen zin meer had om te spelen. Solo was ok, maar als ik samen wilde spelen had ik of hele dikke lag of constante dc’s. Zonde.

  loeder001
  Lid
  983
  28 dagen geleden
  Reageer op  Kont

  Dat is altijd vervelend, maar dat blijft altijd onderdeel van een game ”bugs”. Maar de Singleplayer wel zonder bugs?


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box