Opvolger voor grafisch monster Black zou in de maak zijn

thumbnail

Via de website van X360playdiary lezen we dat Criterion Games een nieuwe game in ontwikkeling heeft. De ontwikkelaar die we kennen van onder andere de Burnout-serie zou namelijk een vervolg in de planning hebben staan van Black, een shooter die eerder verscheen op de PlayStation 2. De first person shooter zou voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 moeten verschijnen en wel in 2009. De titel zou volmondig Black: Second Mission zijn. Deze stond verwerkt op de website van Criterion, echter is de source alweer verwijderd.

Black was een grootse titel op de PlayStation 2 die vooral op grafisch gebied ongelofelijk hoogstaand bleek te zijn. Het spel zou grafisch alles uit de PS2 moeten halen en was uiteindelijk ook wel een aardig succes. Echter was de blow-out in de previews wat overdreven nadat het spel verscheen. Toch wist Black veel spelers te imponeren met diens grafische kwaliteit. De gamepay was echter wat meer casual wat de kwaliteit iets omlaag haalde.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box