OPM: God of War III, Ingame XMB en Mass Effect informatie

thumbnail

Het UK Official PlayStation Magazine (OPM) heeft weer enkele informatie bekend gemaakt rondom diverse titels. Zo maakt het blad bekend dat God of War III nog heel ver weg blijkt te zijn. Het spel zou dan ook niet voor de Kerst van 2009 gaan verschijnen. De BBC zou verder duidelijk hebben gemaakt dat een nieuwe game bij Sony in productie is. Onlangs werd dit ook al bekend, maar het is nog niet duidelijk om welke titel het gaat. Capcom is daarnaast bezig met het vervolg op Dead Rising, die ook op de PS3 zal gaan verschijnen en Team Ico’s nieuwste game wordt gelinkt aan de Norse mythes.

Naast dat is opvallend dat de game Mass Effect volgens de OPM nog naar de PS3 zou moeten komen in de toekomst. Ook de sequels zullen naar het platform overgezet worden, waardoor de trilogie dus haar Xbox 360-exclusiviteit lijkt te verliezen. Goed nieuws verder voor de mensen die wachten op de ingame XMB-feature, die beloofd is door Sony: Het concern zou namelijk deze mogelijkheid al werkend hebben gekregen en tevens draaiende hebben in hun eigen testruimte. Wanneer deze toevoeging zal verschijnen is echter onbekend. Netflix zal verder films gaan aanbieden welke je binnenkort naar je PlayStation 3 kunt gaan downloaden (voor een prijs).

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box