Operation Flashpoint 2: Dragon Rising dev werkt aan nieuwe FPS

thumbnail

Toen Operation Flashpoint 2: Dragon Rising verscheen was de ontvangst vrij wisselend. De game straalde geen topkwaliteit uit, maar was wel erg realistisch. Dat laatst was voor sommige juist het pluspunt van de game, maar voor velen ook een kriekpunt. De developer van de game werkt inmiddels aan een nieuwe first person shooter. Het zou gaan om een nieuwe, onaangekondigde game, dat terwijl deel 3 in de OF-reeks hoogstwaarschijnlijk ook al in de maak is. De nieuwe game staat gepland voor een 2010 release en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PS3. Verdere info is nog niet bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Vond deze game ook niet echt indrukwekkend :$

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik ben benieuwd,ik hoop dat die game dan wel wat makkelijker wordt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik heb me eigenlijk wel uitstekend vermaakt met deze game. Squad leden volgden orders prima op en qua realisme vond ik het ook dik in orde. Huizen waren idd wat leeg, maar prima voor dekking. AI was zeker niet slecht, heb aardig lang over de 3de missie moeten doen. Wat erg realistisch was. Kortom, OFP 2 was voor mij echt de moeite waard en ik kijk zeker uit naar een nieuwe deel.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik ben wel aan deel 2 begonnen, maar ik vond het niet zo spetterend goed dat ik meteen door wilde. Sterker nog, de game heb ik na de eerste keer niet meer gespeeld. De behoefte is er gewoon niet voor. Als er een derde deel komt denk ik dat ze hem wat uitnodigender moeten maken zodat je er meer zin in hebt om hem te spelen. Want dat mis ik nu wel. Een nieuwe FPS is altijd leuk, maar ik denk dat ze wel wat moeite krijgen om succes te verkrijgen tussen alle al gevestigde namen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik geef toe dat Operation Flashpoint 2 aarig wat gebreken had. waaronder idd een aantal bugs en squad-leden die je bevelen simpelweg niet opvolgen. Ook de graphics vielen wat tegen. Maar ondanks dit allemaal heb ik me toch aardig vermaakt met deze game. Het realistische one shot kill zorgde voor echte stress tijdens vuurgevechten (en de squad-leden die je bevelen soms niet opvolgden ook). De wapens vond ik ook goed gedaan. Elk wapen had zo zijn eigen bereik en je moest, vooral met sniperen, ook rekening houden met de wind. Ik vind het dus zeker geen slechte game, maar ook… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik vond het ook niet echt een vet spel. Grafisch erg matig, maar wel erg realistisch. 1 schot, 1 kill vaak, en dat geldt ook voor de speler zelf dus. Daarnaast was het tactische apsect ook erg realistisch, maar het is niets voor mij moet ik zeggen. Had dan liever een nieuwe Delta Force gehad wat dat betreft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Erg realistisch!:o Nha… Dit was echt de grootste flop van 2009 voor mij. Sjonge jonge… De graphics waren om te huilen. Veel bugs en foutjes. Het liep gewoon niet soepel. Denk maar aan dat auto rijden, je kon geen eens draaien met de camera en je stuiterde alle kanten op. De vijanden zijn kapot dom en de huizen zijn zo kaal als wat. De immens grote wereld wat ze beloofd hadden om te flanken heb je geen zak aan…Want er is gewoon niks buiten het missie gebied en je moet in het gebied blijven. Soms gaan de vijanden gewoon niet… Lees verder »


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx